Over ons

Weet je waar wij het meeste plezier aan beleven? Aan het inrichten van een woning. Wij vinden het dan ook erg fijn dat wij elke dag vol overgave aan de website Wonen-advies.nl kunnen werken. Op deze website voorzien wij je van de beste adviezen, waardoor ook jij je woning op de gewenste manier in kunt richten.

In dit geval betekent ‘wij’ een team van specialisten. Gezamenlijk werken wij aan deze website, reviewen wij producten en voorzien wij je van de beste adviezen. Alle producten die wij je aanraden, zouden wij in ieder geval zelf ook in huis zetten/gebruiken.

Wij werken bovendien 100% onafhankelijk. Het is een bewuste keuze om niet met merken en fabrikanten samen te werken. Waarom? Omdat wij je nu van de beste- en eerlijke adviezen kunnen voorzien. Vergelijkbare websites werken wel met merken samen, waardoor je je vraagtekens bij de adviezen van hen kunt zetten. Wij staan in ieder geval volledig achter de adviezen die wij je op deze website geven.

Is er een specifieke reden waarom wij met deze website gestart zijn? Ja, hier hebben wij eigenlijk twee belangrijke redenen voor gehad:

  • De inrichting van een woning is onze grootste passie. Het schijnt dat je erg goed bent in de dingen waar je een passie voor hebt. Vandaar ook dat wij met deze website zijn gestart en hier met veel plezier aan werken.
  • De adviezen op internet zijn niet altijd even goed. Wij hebben opgemerkt dat vergelijkbare websites niet altijd de juiste adviezen geven. Dit wordt ingegeven door de samenwerkingen met merken, maar ook door bijvoorbeeld verkeerde informatie die verspreidt wordt. Ons doel is om jou van de beste en juiste adviezen en informatie te voorzien.