De top 10 beste elektrische haard van 2024

Nieuwe elektrische haard kopen? Vind hier de 10 beste elektrische haard van 2024

Ben je naarstig op zoek naar een nieuwe elektrische haard voor in je woning? Dan is het belangrijk kom over je wensen na te denken. Ook moet je goed naar je huidige situatie en je huidige elektrische haard kijken. Aan de hand van deze criteria kun je al snel een schifting in het aanbod maken. Dit maken wij graag nog een heel stuk makkelijker voor je. Wij zijn namelijk alvast op zoek naar de 10 beste elektrische haard gegaan. Over deze 10 elektrische haard vertellen wij je hieronder graag meer. Neem onze reviews over deze goede elektrische haard door en schaf direct de beste elektrische haard aan.

19 jan. 2023
joeri-auteur
Joeri

Het inrichten van woningen is mijn absolute hobby. Ik vind het super leuk om de juiste meubelen voor in huis uit te kiezen, maar óók om de beste accessoires uit te kiezen. Deze accessoires moeten niet alleen goed doen aan de uitstraling, maar moeten ook nog eens praktisch zijn. Bij Wonen-advies.nl zit ik in ieder geval volledig op mijn plek. Met dank aan deze website heb ik van mijn hobby mijn werk weten te maken. Samen met een team woonspecialisten adviseer ik je op deze website over de beste producten voor in huis.

Onze top 10 beste elektrische haard

Heb je interesse om een nieuwe elektrische haard aan te schaffen? Je moet dan sowieso kritisch zijn, aangezien je idealiter jarenlang van je nieuwe elektrische haard wilt genieten. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Om zo lang mogelijk van je nieuwe elektrische haard te genieten, moet je voor één van de beste varianten gaan. De 10 beste elektrische haard hebben wij alvast voor je verzameld.

Laatste update: 29 jul. 2023

1. De Sfeerhaard Elektrische haard Toronto 152 cm Inbouwhaard

De Sfeerhaard Elektrische haard Toronto 152 cm inbouwhaard is de perfecte aanvulling op je interieur. De haard is in 4,5 centimeter breed en is verkrijgbaar in de kleur zwart. Het design is modern en strak en geeft een luxe uitstraling. De haard heeft een realistisch LED vlammenspel dat mee beweegt met de muziek. Je kunt de haard zowel in een muur of wandmeubel als in een cinewall inbouwen. Met deze haard creëer je een warme en gezellige sfeer in je huis. Hij is gezellig in de zomer en zorgt voor extra verwarming in de winter. Kortom, met deze elektrische Sfeerhaard Toronto 152 cm inbouwhaard heb je alle ingrediënten voor een perfecte sfeer in je huis!

2. Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Torino LED Realistisch Vuureffect 2000 Watt

De Classic Fire Torino LED Realistisch Vuureffect Sfeerhaard is een krachtige sfeerhaard met een vermogen van 2000 watt. De haard heeft een realistisch vuureffect met twee verlichte schalen, waardoor het lijkt alsof er echt vuur brandt. Je kunt de haard bedienen met de afstandsbediening en kiezen uit verschillende vuurkleuren en -intensiteiten. Ook heeft de haard een thermostaat, zodat je de temperatuur kunt aanpassen. De haard is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, waardoor hij jarenlang meegaat. Hij heeft ook een praktische timerfunctie, waarmee je de haard kunt instellen om na een bepaalde tijd uit te schakelen. De Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Torino LED Realistisch Vuureffect 2000 Watt is een ideale keuze als je de sfeer en warmte van een haard wilt ervaren zonder de schadelijke effecten van rook.

3. Elektrische haard Met verwarming Met thermostaat Sfeerhaard Electrische Kachel Vrijstaand - 2000 Watt

Deze elektrische haard met verwarming is voorzien van een thermostaat, waarmee de gewenste temperatuur eenvoudig kan worden ingesteld. Dankzij de 2000W vermogen kun je het volledige apparaat gebruiken zonder een geïnstalleerd netwerk met een schakelaar. De rustieke look van de elektrische kachel zorgt ervoor dat je extra sfeer en gezelligheid creëert in de kamer. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de elektrische kachel bedienen, zonder dat je er op hoeft te staan. Deze haard is een perfecte oplossing voor mensen die een warme sfeer willen creëren, zonder stoken met hout of gas.

Bekijk nog meer goede elektrische haard

Welke van deze best geteste elektrische haard spreekt jou het meeste aan? De drie elektrische haard die we hierboven besproken hebben, voldoen in ieder geval volledig aan onze verwachtingen. Ook worden deze elektrische haard door andere kopers erg goed beoordeeld.

Maar, het blijft niet alleen bij de 3 bovenstaande elektrische haard. Als je een nieuwe elektrische haard wilt kopen, kun je ook eens naar 7 onderstaande elektrische haard kijken. Ook deze goede elektrische haard zijn positief uit onze test naar voren gekomen.

4. Elektrische haard Torino met open vlameffect 2000 Watt

Met onze Monzana Torino elektrische haard met open vlameffect 2000 Watt creëer je een aangename sfeer in jouw huis. Hij is eenvoudig te monteren en te bedienen met de afstandsbediening. Het is een energiezuinig apparaat met een vermogen van 2000 watt en een maximaal vermogen van 2200 watt. Met de LED-vlameffecten die je kunt instellen, kun je genieten van een realistisch vuur. De haard heeft een timerfunctie, waarmee je het apparaat kunt instellen op een tijd die jou het beste uitkomt. De instelbare thermostaat maakt het mogelijk om de temperatuur te regelen. Bovendien heeft de haard een oververhittingsbeveiliging en een driedraadsaansluiting.

5. Classic Fire AJ56-LED Elektrische Sfeerhaard Lugano Elektrische Haard met Schouw 1800 Watt

De Classic Fire AJ56-LED Elektrische Sfeerhaard Lugano is een praktische oplossing om een warme sfeer te creëren in jouw woning. De haard heeft een vermogen van 1800 Watt waardoor je kamers snel kan verwarmen. De haard heeft twee verschillende verwarmingsstanden om te voldoen aan al jouw behoeften. Door de LED-verlichting ziet de haard er zeer realistisch uit. Daarnaast is er geen rookkanaal nodig en is het onderhoud van een open haard op hout ook overbodig. Je plaatst de haard daar waar je maar wilt, zo lang er maar een stopcontact in de buurt is. De Classic Fire AJ56-LED Elektrische Sfeerhaard Lugano is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar de sfeer van een open haard zonder de gasprijzen en het onderhoud. De haard is voorzien van een zwarte kachel met een witte schoorsteenmantel van MDF. Door de 1800 Watt vermogen warme je gemakkelijk kamers op. De twee verwarmingsstanden in combinatie met de realistische LED-verlichting zorgen voor een prachtige sfeer in jouw woning.

6. MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Heater Plek voor decoratie hout EFS183C

De MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Heater Plek voor decoratie hout EFS183C biedt een aangename warmte en een sfeervolle aanblik. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat krachtig en duurzaam is. Het warmt tot wel 20 m² oppervlakte op en heeft geen last van rook of geur. Ook is het apparaat eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening en heeft het een modern design. De MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Heater Plek voor decoratie hout EFS183C heeft een aantal extra functies, zoals geluidsdemping en een timer. Daarnaast is het mogelijk om hout of decoratie toe te voegen, waardoor je interieur nog meer sfeer krijgt. Het apparaat is gemakkelijk te verplaatsen en is erg veilig. Met de MOA elektrische haard kun je een knusse en warme plek creëren in je huis en tegelijkertijd je energierekening verlagen.

7. MOA Electrische Haard- Kachel Sfeerhaard Heater Realistische Vlammen - ES189

Met de ES189 van MOA creëer je een warm en knusse sfeer in je huis. Het apparaat beschikt over een thermostaat waarmee je de temperatuur van de kachel kunt regelen. De kachel is gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening. Door middel van de timer kun je de kachel op een gewenste tijd laten aanslaan. De kachel is geschikt voor elk type interieur en heeft een stijlvolle look. Met de MOA Electrische Haard- Kachel Sfeerhaard Heater Realistische Vlammen - ES189 voel je je helemaal thuis. De kachel is zeer energiezuinig in gebruik en zorgt voor een optimale warmteverdeling in je huis. Ook is de kachel voorzien van een kinderbeveiliging waardoor de kachel niet per ongeluk aan kan gaan. Daarnaast beschikt de kachel over een automatisch uitschakelsysteem waardoor de kachel bij oververhitting uit gaat. De kachel is gemakkelijk te monteren en gebruiksvriendelijk. Kortom een ideale manier om je huis op te warmen in de koude wintermaanden.

8. MECAFER Elektrische ventilator 3000 W MH3000

De MECAFER Elektrische ventilator 3000 W MH3000 is een veelzijdig apparaat dat geschikt is voor verschillende omgevingen. Het heeft een vermogen van 3000 watt, waardoor het makkelijk voldoende warmte kan genereren om een kamer of een grote ruimte te verwarmen. Het apparaat is vervaardigd van roestvrij staal waardoor het sterk en duurzaam is. Het heeft een handvat en een verstelbare voet voor eenvoudige installatie en verplaatsing. Bovendien heeft de MECAFER Elektrische ventilator 3000 W MH3000 twee verwarmingssnelheden (2000 en 3000 W) waardoor het eenvoudig is om aan te passen aan verschillende behoeften. Het heeft ook een regelbare thermostaat waarmee gebruikers de temperatuur kunnen aanpassen. Deze ventilator heeft ook een krachtige ventilator waarmee lucht in de kamer of ruimte kan worden gecirculeerd. Het is ook energiezuinig en heeft een lange levensduur.

9. MOA Electrische Haard Sfeerhaard Klassiek Heater Kachel Vrijstaand - ES180

De MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Klassiek Heater Kachel Vrijstaand - ES180 brengt warmte en sfeer in je huis. Deze elegante haard heeft een klassiek design met een antiek wit frame, waardoor het een prachtig stuk decor is. De sfeerhaard heeft twee krachtige verwarmingselementen die je ruimte snel en efficiënt kunnen verwarmen. Bovendien is het energiezuinig, waardoor je energiekosten lager blijven. Het is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. De MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Klassiek Heater Kachel Vrijstaand - ES180 biedt een aantal extra functies. Zo heeft het een verstelbare thermostaat, waarmee je precies de juiste temperatuur voor je ruimte kunt regelen. Ook heeft het een timerfunctie, waardoor je de haard kunt instellen om na een bepaalde tijd automatisch uit te schakelen. Met het geïntegreerde LED-scherm kun je de temperatuur en timer eenvoudig aflezen. De haard is ook voorzien van een veiligheidsfunctie die ervoor zorgt dat de haard automatisch uitschakelt als de temperatuur te hoog wordt. Kortom, de MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Klassiek Heater Kachel Vrijstaand - ES180 is een prachtig stukje decor voor je huis dat je ruimte comfortabel en energiezuinig verwarmt. Kies voor de MOA Ele.

10. Elektrische haard Electrische Kachel Openhaard Sfeerhaard Met verwarming Vrijstaand - 1850 W

De open haard heeft een modern design met een zwarte stalen ombouw en een zwarte schouw met daarin een 3D vlameffect. De open haard heeft twee glazen deuren die je kunt openen of sluiten en die het vuur zo optimaal mogelijk beschermen. Wilt u meer warmte dan alleen het vuur? De kachel heeft een verwarmingsfunctie die automatisch de ruimte verwarmt als de temperatuur daalt. De timerfunctie maakt het mogelijk om de verwarming op vooraf ingestelde tijden aan en uit te zetten. Ook is er een afstandsbediening waarmee je de open haard gemakkelijk kunt bedienen. Geniet van een knusse avond bij de open haard met deze Elektrische haard Electrische Kachel Openhaard Sfeerhaard Met verwarming Vrijstaand - 1850 W. Geniet van een warm en gezellig huis met deze Elektrische haard Electrische Kachel Openhaard Sfeerhaard Met verwarming Vrijstaand - 1850 W. Deze kachel is elektrisch, waardoor er geen vervelende rook en stof is. De open haard heeft een modern design met een zwarte stalen ombouw en een zwarte schouw met daarin een 3D vlameffect. De glazen deuren kunnen open of dicht gezet worden en bieden optimale bescherming voor het vuur. Ook biedt de verwarming het comfort van een automatische verwarmingsfunctie en een timerfunctie voor vooraf ingestelde tijden. Bedien de open haard met de meegeleverde afstandsbediening en geniet van een knusse avond bij de open haard.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste elektrische haard

Een goede elektrische haard moet vooral op jouw wensen en situatie aansluiten. Ongeacht wat je situatie en wensen zijn, ben je in staat om een geschikte elektrische haard te vinden. Die variant moet ook nog eens betaalbaar zijn en van de gewenste kwaliteit zijn. Kijk al met al goed naar je situatie, wensen, samenstelling van de elektrische haard en de prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij hebben eerst kritisch naar het aanbod van elektrische haard gekeken. Aan de hand daarvan hebben wij een selectie gemaakt, waarna we de verschillende elektrische haard tot in detail hebben bekeken. Door die varianten aan een strenge keuring te onderwerpen, zijn wij uiteindelijk in staat geweest om de top 10 beste elektrische haard samen te stellen.

Ja, dit is de betrouwbaarste elektrische haard review die je online vindt. Dit komt onder meer doordat wij deze test zelf uitgevoerd hebben. De 10 elektrische haard die wij je aanraden, zouden wij zelf ook voor in ons eigen huis aanschaffen. Bovendien werken wij niet met merken en fabrikanten samen. Deze 100% onafhankelijke positie komt de betrouwbaarheid ook ten goede.

Meer producten

Ons laatste woord over elektrische haard

Het is geweldig om te zien hoeveel opties er zijn als het gaat om elektrische haarden. Er is iets voor iedereen, of je nu op zoek bent naar iets moderns, klassieks of tussenin. Het enige dat nu kan helpen de juiste keuze te maken is de tijd nemen om op onze top 10-producten te letten. Door alle gegevens die je hierboven hebt gelezen te vergelijken, kun je een weloverwogen beslissing nemen over de elektrische haard die bij je behoeften past. Als je meer informatie nodig hebt, staan ​​we je graag te woord. We hebben veel ervaring en kunnen je helpen het juiste product te kiezen. Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt over het artikel of als je wilt weten welke elektrische haard het beste bij je past. Het is tenslotte belangrijk om een ​​product te kiezen dat bij je behoeften, leefstijl en budget past.

Hoe vind je de beste elektrische haard in jouw situatie?

Geen mens is hetzelfde. Geen woning is hetzelfde. Geen situatie is hetzelfde. Deze drie zekerheden maken het lastiger om de beste elektrische haard uit te kiezen. Om toch de beste elektrische haard uit te kiezen, moet je eerst goed naar je situatie en wensen kijken. Waarom wil je bijvoorbeeld een nieuwe elektrische haard kopen? Maak je op dit moment al gebruik van een elektrische haard? Zo ja, wat vind je dan van die variant?

Door goed naar je situatie en wensen te maken, maak je een flinke schifting in het aanbod. Dit maakt het makkelijker voor je om de verschillende elektrische haard met elkaar te vergelijken.

De samenstelling van de elektrische haard

Uiteraard moet je ook goed naar de samenstelling van de elektrische haard kijken. Let goed op de belangrijkste criteria en stem deze goed op je wensen af. Dat is eigenlijk dé manier om tot de beste elektrische haard te komen.

Verder heb je nog met de prijs en kwaliteit te maken. Ga in ieder geval altijd voor een elektrische haard van een A-merk. De beste merken leveren simpelweg de gewenste kwaliteit. Durf bovendien te investeren in de beste elektrische haard. Daar heb je op termijn het meeste aan.